KPSS sınavına giderken yanımıza alınması gerekenler kalem veriyorlar mı?

KPSS 2024 Ön Lisans sınavı için artık geri sayım başlarken adaylar araştırmalarını hızlandırdı. KPSS ye giderken yanımıza almamız gerekenler neler, kalem veriyorlar mı?

KPSS sınavına giderken yanımıza alınması gerekenler kalem veriyorlar mı?

KPSS ön lisans sınavı için artık sayılı saatler kalırken adayların araştırmaları da arttı. KPSS 2024 Ön Lisans sınavı bugün yani 1 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak. Saat 10:15 itibariyle başlayacak olan sınavda adaylar bir kamu kuruluşuna atanarak memur olmak için en yüksek puanı almaya çalışacaklar. Sınav toplam 120 dakika sürecek. İşte KPSS sınavı hakkında bilmeniz gerekenler...

2024 KPSS ÖN LİSANS SINAVI BUGÜN YAPILACAK!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sınav hakkında yapmış olduğu açıklamasında "2022-KPSS Ön Lisans 104 sınav merkezinde düzenlenmişti, hafta sonu yapacağımız uygulamada bu sayıyı 135'e çıkardık. Sınav merkezlerimizin sayısını arttırarak adaylarımızın sınav yerine ulaşımını kolaylaştırdık." ifadelerine yer verdi. Ersoy KPSS ön lisans sınavına en fazla başvurunun ise İstanbul, Ankara ve İzmir'den geldiğini söyledi.

KPSS YE GİDERKEN YANIMIZA ALMAMIZ GEREKENLER!

KPSS sınavına giderken adayların yanlarına alması gerekenler kimlik belgesi ve KPSS sınav giriş belgesi olarak açıklandı. Bu iki belge adayların sınava girmesi için yeterli olacak.

KPSS ÖN LİSANS 2024 KALEM VERİYORLAR MI?

Evet adaylara sınav salonlarında ÖSYM tarafından kalem, silgi, şeker ve peçeteden oluşan kalem seti verilecek. Adayların sınav salonuna kalem sokmasına izin verilmeyecek ve ÖSYM tarafından verilen kalemler kullanılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER