KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ortaöğretim sınavı ne zaman açıklanacak 2024?

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS sınavı sonuçları için gözler ortaöğretim sınav sonuçlarına çevrilmişti. Ortaöğretim KPSS ne zaman açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ortaöğretim sınavı ne zaman açıklanacak 2024?

Devlet memuru olarak atanmak isteyen adayların katılmış olduğu KPSS sınav takvimi tamamlanmış, ilk olarak lisans mezunları ardından önlisans mezunları son olarak ise ortaöğretim mezunları sınava tabi tutulmuştu. Sınav takvimi tamamlanırken ÖSYM KPSS lisans ve önlisans sınav sonuçlarını açıklamış, geriye sadece ortaöğretim sonuçları kalmıştı.

ORTAÖĞRETİM KPSS NE ZAMAN AÇIKLANACAK, LİSE KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Ortaöğretim düzeyinde düzenlenen KPSS oturumları 2 yıl da bir yapıldığından adaylar sınavlara yoğun ilgi gösteriyor. Sınav sonuçlarıyla birlikte adaylar 2 yıl boyunca tercih yapabilecek. KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül’de tamamlanırken yayınlanan takvime göre sonuçlar 4 Ekim cuma günü açıklanacak. ÖSYM tarafından paylaşılan takvimde herhangi bir saat bilgisi yer almazken sonuçların yoğunluk oluşmaması açısından sabah erken saatlerde duyurulması bekleniyor.

ORTAÖĞRETİM KPSS SONUCU AÇIKLANDI MI?

Hayır, ÖSYM tarafından sonuçlar henüz açıklanmadı. ÖSYM internet sitesinde Lisans ve Ön Lisans KPSS sonuçları yayımlanırken ortaöğretim KPSS sonuçları için ise henüz bir duyuru yayımlanmadı. Sonuçların açıklanan sınav takvimine göre 4 Ekim Cuma günü sabah erken saatlerde ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden duyurulması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER