KPSS ortaöğretim sınavı İstanbul şairi kimdir sorusu doğru yanıtı?

KPSS ortaöğretim sınavının sona ermesinin ardından adaylar soruların doğru yanıtlarını aramaya başladı. KPSS ortaöğretim lise sınav soruları 2024 araştırılmaya başlandı. Bunlardan biride İstanbul şairi kimdir?

KPSS ortaöğretim sınavı İstanbul şairi kimdir sorusu doğru yanıtı?

KPSS ortaöğretim sınav soruları adayların sınavdan çıkmasıyla araştırılmaya başlanırken bunlardan biri de İstanbul şaiiri sorusu oldu. Adaylar en çok Türkçe soruları ve Matematik sorularında zorlanırken özellikle de soruların son derece uzun olması eleştirilmişti.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI 2024 SONA ERDİ!

KPSS lisans başvuruları 3 Mayıs ile 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul edilmişti. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz tarihinde yapılmış, Alan Bilgisi 1. gün oturumları 20 Temmuz, 2. gün oturumları 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

KPSS Ön Lisans sınavı için ise 13 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında başvurular alınmış, 1 Eylül 2024 tarihinde ise sınav gerçekleştirilmişti.

KPSS ortaöğretim sınavı için başvuru 18 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kabul edilirken sınav için beklenen tarih geldi. KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül Pazar günü yapıldı. Sınav saat 10:00 itibari ile başlarken 12:15 tarihi itibariyle sona erdi.

KPSS ORTAÖĞRETİM LİSE SINAVI İSTANBUL ŞAİRİ KİMDİR?

KPSS ortaöğretim sınavında adaylara sorulan İstanbul Şairi için doğru yanıt Yahya Kemal Beyatlı olacaktı. Bu soruya bu yanıtı veren adaylar puan alacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER