KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman belli olacak?

KPSS Ortaöğretim oturumu için geri sayım başladı. Sınava kısa bir süre kala adaylar sınav yerleri hakkında araştırmalarına başlarken sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak edildi.

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman belli olacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Başvuru sahibi adaylar sınava kısa bir süre kala sınav giriş belgesi için araştırmalarına başlarken adaylar sınav yerleri hakkında merak ettiklerine yanıt aramaya başladı. Bu çerçevede ''KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi nereden alınır, son gün ne zaman?'' soruları da gündeme taşındı.

18 - 30 Temmuz 2024 tarihleri arasında tamamlanan KPSS Ortaöğretim başvuru işlemleri ardından sınav yerleri de adaylar tarafından merak edildi. 15 Eylül tarihinde uygulanacak olan KPSS Ortaöğretim sınavına hangi okulda gireceğini öğrenmek isteyen adaylar ''KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. Belgelerin bu hafta içinde Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Aday İşlemleri Sitemi (AİS) üzerinden açıklanması bekleniyor. Sınav giriş belgeleri renkli ve siyah - beyaz olarak çıktı şeklinde alınabiliyor.

SONRAKİ HABER