KPSS ortaöğretim 2024 sınav yerleri ne zaman açıklanacak, geç başvuru ücreti ne kadar kaç TL?

KPSS lisans ve ön lisans sınavları tamamlandı. Adaylar KPSS ortaöğretim 2024 sınavı için araştırmalara başladı. KPSS ortağretim geç başvuru 2024, başvuru ücreti ne kadar, sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS ortaöğretim 2024 sınav yerleri ne zaman açıklanacak, geç başvuru ücreti ne kadar kaç TL?

KPSS 2024 lisans ve ön lisans sınavları tamamlandı. Adaylar KPSS ortaöğretim sınavı için araştırmalara başladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olmak isteyen, kamuda çalışmak isteyen adayların girdiği sınavda lisans ve ön lisans mezunu adayların girdiği kademe tamamlanırken lise mezunu adayların gireceği KPSS ortaöğretim sınavı için süreç başladı.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ 2024 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgeleri henüz erişime açılmadı. Belgelerin sınavdan 10 gün önceye kadar adayların erişimine açılabileceği ifade edilirken bu hesaplamaya göre 5 Eylül'e kadar belgelerin açıklanabileceği ifade ediliyor.

KPSS 2024 ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Lise mezunları için düzenlenecek olan KPSS 2024 sınavı 15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak. Sınavda adaylar yüksek puan alarak atanma şanslarını arttırmak için ter dökecekler.

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU 2024! 2024 KPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

KPSS başvuru tarihi ve geç başvuru son tarihi ne yazık ki sona erdi. Adaylar için son başvuru tarihi 12 Ağustos 2024 saat 23:59 olarak duyurulmuştu. Adaylar geç başvuru ücreti olarak 525 TL ödemek zorunda kalmışlardı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER