KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM sonuç sorgulama ekranı

Yüz binlerce insanın merakla beklediği açıklama sonunda geldi. ÖSYM KPSS Ön Lisans Sınavı sonuçlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınladı.

KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM sonuç sorgulama ekranı

Devlet kurumlarında çalışmak için adayların KPSS sınavlarından istenilen düzeyde puan alması şartı koşuluyor. Bu şartı yerine getiremeyen adaylar hiç bir şekilde kurumların alımlarına başvuru yapamıyor.

BEKLEYİŞ SONA ERDİ

Bu nedenle ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavlarına büyük ilgi gösteriliyor. Her sene milyonlarca insanın girdiği sınavlardan başarılı sonuçlar alanlar devlet memuru olma konusunda büyük bir aşama kaydediyor.

Geçtiğimiz günlerde yurt genelinde 2 yıllık üniversite mezunlarının katıldığı KPSS Ön Lisans sınavı oturumu gerçekleştirilmişti. Sınavın ardından adaylar merak içinde ÖSYM'den gelecek sonuçların ilan edilme açıklamasını beklemeye başlamıştı.

KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM sonuç sorgulama ekranı

SINAV SONUCUNUN NEREDEN ÖĞRENİLECEĞİ BELLİ OLDU

Beklenen gün geldi ve ÖSYM sabah saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Yapışan açıklamada "1 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ön Lisans Sınavı’nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir" denildi. Adaylarda duyurunun ilk geldiği andan itibaren sitede yoğunluk oluşturdu.

SONUÇ EKRANINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER