KPSS Ön Lisans 2024 sınav yorumları! Sorular zor muydu kolay mıydı?

2024 KPSS Lisans sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar sorular için ilk yorumları yaptı. KPSS ön lisans matematik Türkçe soruları zor mu, kolay mıydı, KPSS cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

KPSS Ön Lisans 2024 sınav yorumları! Sorular zor muydu kolay mıydı?

Memur olma hayalleri kuran adaylar için düzenlenen KPSS sınavları tüm hızı ile devam ederken KPSS lisans sınavı sonrasında bugünde KPSS Ön Lisans sınavı yapıldı. Saat 10:15 itibari ile başlayan sınav toplam 120 dakika sürdü. Sınav salonundan ayrılan kişiler tarafından yapılan ilk yorumlar sosyal medyaya düşmeye başladı.

KPSS ÖN LİSANS SINAVI SONA ERDİ! ADAYLARIN SINAV YORUMLARI SORULAR ZOR MU KOLAY MIYDI, TÜRKÇE MATEMATİK SORULARI NASILDI?

KPSS ön lisans 2024 sınavı bugün saat 10:15 itibari ile başlamıştı. Adaylar kendilerine yöneltilen toplam 120 soruya 130 dakika içerisinde doğru yanıtlar vermeye çalışmışlardı. KPSS sınavından en yüksek notu alarak memur olarak atanmak için avantaj kazanmaya çalışan adaylar sınavdan çıkar çıkmaz yorumlara başladı.

KPSS ön lisans sınavı sonrası adaylar Türkçe sorularının birbirlerine çok yakın şıklardan oluşmasından şikayet ederken yine soruların uzun metinleri adayların vakit kaybetmesine neden oldu. Tarih ve coğrafya soruları da adayları zorlarken matematik sorularının ise son dönemin en zor sınav soruları arasında yer aldığı ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER