KPSS Ön Lisans 2024 çiçek sorusu doğru yanıtı çiçeği kim aldı?

KPSS matematik sorusu adayları son derece zorlarken adayların en çok zorlandıkları sorulardan biri de çiçek sorusu oldu. Peki, Begüm, Aylin, Ceyhun, Egemen orkide karanfil çiçek sorusu doğru yanıtı ne?

KPSS Ön Lisans 2024 çiçek sorusu doğru yanıtı çiçeği kim aldı?

Bugün saat 10:15 itibari ile başlayan KPSS ön lisans 2024 sınavı sona erdi. Adaylar soruların son derece zor olmasından şikayet ederken özellikle de matematik ve Türkçe soruları adayların büyük tepkisini çekti. Türkçe sorularının son derece uzun ve şıkların birbirine yakın olduğunu belirten adaylar Matematik sorularının ise karmaşık olmasından şikayet etti.

2024 KPSS ÖN LİSANS SINAVI TAMAMLANDI!

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sınav hakkında yapmış olduğu açıklamasında "2022-KPSS Ön Lisans 104 sınav merkezinde düzenlenmişti, hafta sonu yapacağımız uygulamada bu sayıyı 135'e çıkardık. Sınav merkezlerimizin sayısını arttırarak adaylarımızın sınav yerine ulaşımını kolaylaştırdık." ifadelerine yer verdi. Ersoy KPSS ön lisans sınavına en fazla başvurunun ise İstanbul, Ankara ve İzmir'den geldiğini söyledi.

KPSS ÖN LİSANS 2024 MATEMATİK ÇİÇEK SORUSU DOĞRU YANITI NE?

Adayların belkide en çok tepki gösterdiği soruların başında çiçek sorusu gelirken sorunun doğru yanıtı ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER