KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta, sınav yerleri açıklandı mı?

KPSS Lisans oturumları devam ediyor. KPSS ÖABT sınavının yaklaşması ile beraber adaylar, KPSS ÖABT'nin tarihi ve saatini sorgularken bir yandan da sınav yerlerine ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.

KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta, sınav yerleri açıklandı mı?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen adayların katılım sağladığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenleniyor. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS oturumları 14 Temmuz tarihinde başlarken KPSS Lisans oturumları uygulanmaya devam ediyor.

KPSS Lisans oturumunda Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri'nden oluşurken KPSS Alan Bilgisi 1. ve 2. oturumları tamamlandıktan sonra gündeme KPSS ÖABT sınavı geldi. Adaylar, ''KPSS ÖABT ne zaman, saat kaçta, kaç dakika sürecek? 2024 KPSS Öğretmen Alan Bilgisi Testi sınav yerleri açıklandı mı?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2024 KPSS ÖABT NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Kamu Personel Seçme Sınavı 2024 KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için geri sayım başladı. 3 - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınan KPSS ÖABT başvuru işlemleri ardından sınav da 4 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:15'te uygulanacak. KPSS ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınav Saati ise 14:45 olarak duyuruldu. KPSS ÖABT sınav giriş yerleri belgesi ise ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden alınabiliyor.

SONRAKİ HABER