KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı?

KPSS 2024 ön lisans sınavı için geri sayım başladı. Adaylar bugün saat 10:15'te düzenlenecek olan sınava katılım sağlayacaklar. Peki, 1 Eylül 2024 Pazar günü bugün toplu ulaşım ücretsiz mi, bedava mı?

KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı?

Ön lisans mezunlarının katılım sağlayacağı KPSS 2024 sınavı için artık saatler kaldı. Adaylar bugün saat 10:15 itibariyle başlayacak olan sınavda en yüksek puanı alarak memur olmak için en yüksek puanı alabilmek adına birbirleriyle yarışacaklar. Peki bugün otobüsler, metro, metrobüs ücretsiz mi, bedava mı?

KPSS İETT ÜCRETSİZ Mİ , İSTANBUL'DA 1 EYLÜL 2024 PAZAR METRO, METROBÜS, OTOBÜS BEDAVA MI?

Ulaşım İstanbul tarafından yapılan açıklama ile "1 Eylül Pazar günü yapılacak olan “Kamu Personeli Seçme Sınavı 2024-KPSS Önlisans Sınavı"na girecek adaylar ve öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir." denilerek ulaşımın ücretsiz olduğu açıklandı.

KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı?

KPSS EGO ÜCRETSİZ Mİ , ANKARA'DA 1 EYLÜL 2024 PAZAR METRO, ANKARAY, OTOBÜS BEDAVA MI?

EGO tarafından yapılan açıklamada "EGO Genel Müdürlüğü, 1 Eylül 2024 Pazar günü Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılacak “KPSS Ön Lisans Sınavı” için tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Sınava katılacak vatandaşlarımızın sınav yerlerine ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamamaları adına, mevcut hafta sonu çalışma programımıza ek olarak 7 otobüs hattında 19 ek servis planlanmış olup, diğer hatlarda da körüklü otobüslerle hizmet verilecektir.

KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı? - Resim : 2

Toplu taşıma hizmetlerimizde, saha denetim sorumluları ile Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerimiz tarafından yolcu yoğunluğu anlık olarak takip edilecek ve gerektiğinde ek otobüs ve tren seferleri derhal devreye alınacaktır. Sınava katılacak tüm vatandaşlarımıza başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi ancak ücretsiz ulaşım konusuna değinilmedi.

KPSS EGO İETT ESHOT ücretsiz mi, Ankara İstanbul İzmir Ön Lisans 2024 toplu ulaşım bedava mı? - Resim : 3

KPSS ESHOT ÜCRETSİZ Mİ , İZMİR'DE 1 EYLÜL 2024 PAZAR METRO, İZBAN, OTOBÜS BEDAVA MI?

ESHOT tarafından yapılan açıklamada "01 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı için otobüs saatlerinde güncellemeye gidilmiştir.Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin mağduriyet yaşamaması adına ek sefer konulduğu belirtilirken ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER