KPSS cevap anahtarı 2024 ve soru kitapçığı 2024 yayınlandı mı? Sorular ne zaman adaylarla paylaşılacak?

Saat 10.15’te başlayan KPSS’nin ilk oturumuyla ilgili soru kitapçıkları ve cevap anahtarıyla ilgili internet üzerinde aramalar yapılmaya başlandı.

KPSS cevap anahtarı 2024 ve soru kitapçığı 2024 yayınlandı mı?

Milyonlarca iş arayan ve kamu kurumlarına girmek isteyen aday, saat 10.15’te ÖSYM’nin Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın Genel Kültür-Genel Yetenek oturumuna katıldı. Toplamda 120 sorudan oluşan soruların yer aldığı kitapçık ve cevap anahtarlarının yayınlanıp yayınlanmadığı internet üzerinde merak konusu oldu. Sınava giren adaylar ve veliler internet üzerinde KPSS cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? KPSS soru kitapçığı 2024 yayınlandı mı? KPSS soruları ne zaman adaylarla paylaşılacak? gibi aramalar yapmaya başladı.

KPSS CEVAP ANAHTARI 2024 YAYINLANDI MI?

KPSS cevap anahtarı 2024 ve soru kitapçığı 2024 yayınlandı mı? Sorular ne zaman adaylarla paylaşılacak?

2024 KPSS cevap anahtarının sınav bitiminde açıklanması bekleniyor. Adaylar cevap anahtarına ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilecek. Cevap anahtarı PDF dosyası şeklinde ÖSYM’nin internet sitesi üzerinde yer alacak.

KPSS SORU KİTAPÇIĞI 2024 YAYINLANDI MI?

2024 KPSS soru kitapçığının sınav bitiminde ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. Adaylar soru kitapçığına ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden bakabilecek.

KPSS SORULARI NE ZAMAN ADAYLARLA PAYLAŞILACAK?

KPSS soruları ve cevapları ise ÖSYM’nin internet adresi üzerinden ikinci oturum olan Eğitim Bilimleri’nin bitimi sonrası yayınlanması bekleniyor. KPSS soruları ve cevap anahtarıyla ilgili son duyurular ÖSYM’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER