KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyen adaylar KPSS oturumlarında ter döküyor. KPSS hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken 2024 KPSS sonuç takvimi de merak konusu olmaya devam ediyor.

KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyenlerin araştırmaları devam ediyor. Kamu kurumlarında çalışma hayatlarına devam etmek isteyenler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) katılıyor.

KPSS katılım sağlayan adaylar 2024 yılına ilişkin takvim detaylarını sorgulamaya devam ederken ‘’KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

KPSS ALAN BİLGİSİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Temmuz ayında üç oturumda yapılacak olan KPSS sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu olmaya devam ediyor. Adayların gözü ÖSYM sınav takvimine çevrilirken KPSS Alan bilgisi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de araştırma konusu oldu. ''KPSS Alan bilgisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunun yanıtı da ÖSYM sınav takvimine göre belli oldu.

KPSS alan bilgisi 1. gün ilk oturumu 20 Temmuz günü saat 10:15'te, ikinci oturum ise 14:45'te tamamlandı. 21 Temmuz günü saat 10:15'te uygulanacak olarak diğer oturumun ardından KPSS Alan Bilgisinde 3 oturum da sona ermiş olacak. KPSS alan bilgisi sonuçları ise 23 Ağustos 2024 tarihinde duyurulacak.

SONRAKİ HABER