Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! 5 kişi yaralandı

Sungurlu-Kırıkkale kara yolunda meydana gelen kazada köpeğe çarpmamak için ani fren yapan araca başka bir araç çarptı.

Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! 5 kişi yaralandı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen olayda 5 kişi yaralandı. Köpeğe çarpmamak için fren yapan sürücüye başka aracın çarpması sonucunda kazada 5 kişi yaralanırken 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sungurlu-Kırıkkale kara yolunda meydana gelen kazada köpeğe çarpmamak için ani fren yapan araca başka bir araç çarptı. Kaza sonucunda 5 kişi yaralanırken 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

aw004239-03.jpg

Gelen bilgiler doğrultusunda Çorum'dan Ankara istikametine seyir halinde olan İ.B.'nin kullandığı araç köpeğe çarpmamak için ani fren yapınca, arkadan gelen kardeşi R.Ö.'nün kullandığı araç çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verirken ekipler kaza yerine direkt müdahale de bulundu. Sungurlu Belediyesi itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları uzun uğraşlar sonucu çıkarttı.

aw004239-01.jpg

Kaza sırasında otomobilde bulunan G.S., A.Ö., N.Ö., B.Ö., F.Ö. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken G.Ö. ve N.Ö.'nın durumlarının ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER