Konya'da seyir halindeki otomobil yandı!

Konya'da seyir halindeki araçtan bir anda alevler yükseldi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Konya'da seyir halindeki otomobil yandı!

Konya'da seyir halindeki otomobil alev aldı. Sürücü, aracından alevler çıktığını fark edince otomobili kenara çekerek, otomobilden uzaklaştı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Konya'da seyir halinde olan bir otomobil alev topuna döndü. Sürücü ise korku ve panikle araçtan uzaklaştı. Olay yerine ekiplerin gelmesiyle yangın söndürüldü. Öğrenilen bilgiye göre, Konya'da Beyşehir yönüne hareket halinde olan bir otomobil, Belenbaşı mevkiinde bir anda alev aldı. Otomobil sürücüsü ise aracından alevler çıktığını fark etti. Sürücü, yangını fark edince aracını emniyet şeridine çekti ve hızlı bir şekilde alevlere teslim olan aracı terk etti.

YARALANAN KİMSE OLMADI

Otomobilin kısa sürede alev topuna dönmesinin ardından korku dolu anlar yaşandı. Kara yolu üzerinden geçen diğer araçların sürücüleri de zaman zaman yaşanan patlamalar sebebiyle yanan araca yaklaşamadı. Araç yangını ihbarı üzerine adrese jandarma, itfaiye ekipleri sevk edildi. Adrese giden orman arazözü, otomobildeki yangına müdahale ederek yangını söndürdü.

Trafikte yanan otomobil nedeniyle diğer sürücüler de korku dolu anlar yaşadı. Otomobilin alev topuna dönüşmesi nedeniyle araç kullanılamaz hale geldi. Yaşanan olayda yaralanan kimsenin olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER