Konya'da otomobiller çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı

Konya Yumaklı'da otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Konya'da otomobiller çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı

Konya Yunak'ta iki otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Konya'da meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Konya'nın Yunak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. O.D.'nin kullandığı otomobil, Yunak-Ankara kara yolu Dörtyol Birimler Kavşağında Ö.S. yönetimindeki otomobille çarpıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza olduğunu fark eden vatandaşlar, yardım etmek için olay yerine koştu. Otomobillerin çarpıştığı kazada yaralıların olduğunu gören vatandaşlar, kazayı yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, sürücü O.D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Her iki araçta bulunan 6 yaralı da ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada korku dolu anlar yaşadı. Kaza sonrası büyük şok yaşayan yaralıların sağlık durumlarının nasıl olduğu merak ediliyor. Yaralıların sağlık durumları ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Ekipler ise olayla ilgili inceleme çalışmaları başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER