Konya'da otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Konya Kulu'da meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konya'da otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Konya Kulu'da bir otomobil bariyerlere çarptı. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kulu Konya Kara yolunun 13. kilometresinde oldu.

Edinilen bilgiye göre Kulu'dan Konya istikametine seyir halinde olan Ö.C. yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj bariyerlerine çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, araç sürücüsü Ö.C. ile yolcu olarak bulunan B.T. yaralandı. Kaza olduğunu gören vatandaşlar yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşların kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konya'da otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı ve tedavileri sürüyor. Kaza sırasında otomobilin LPG tankı yerinden koparak yolun karşı şeridine şarampole fırladı.

Ekiplerin müdahalesiyle kaza yapan araç yoldan kaldırıldı, işlem sırasında ise yol trafiğe kapatıldı. Ekipler, kaza hakkında soruşturma çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER