Konya'da motosiklet kazası! 1'i polis 2 kişi yaralandı

Konya Selçuklu'da motosiklet kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Konya'da motosiklet kazası! 1'i polis 2 kişi yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1'i polis 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Konya'da motosikletli polis ekibi ile aynı yönde seyir halinde olan motosikletin karıştığı kazada 1'i polis 2 kişi yaralandı. Kaza, 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, Yeni Sille Caddesi istikametinden Meram Fatih Caddesi istikametine seyir halinde olan Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı motosiklet timi biriminden görevli polis memuru M.A., idaresindeki motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan plakasız motosiklet sürücüsü A.T.D. direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Konya'da motosiklet kazası! 1'i polis 2 kişi yaralandı

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu anlayınca olay yerine yardıma koştu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından polis memuru ve diğer sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan polis memuru ve diğer sürücünün sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan ekipler, kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER