Konya'da kurbanlık hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı!

Konya Kadınhanı'nda kurbanlık hayvan sahibinden kaçarak çatıya çıktı. Hayvan, daha sonra kerpiç evin çatısından aşağı atladı.

Konya'da kurbanlık hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı!

Kurban Bayramlarında sık gerçekleşen olaylardan biri de kurbanlıkların kaçması olarak biliniyor. Konya'da kurbanlık büyükbaş hayvan, sahibinden kaçtığı sırada çatıya çıktı.

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Büyükbaş hayvan, daha sonra da çıktığı damdan düştü. Hayvanın güçlükle yakalandığı anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesi'nde meydana geldi.

ÇATIDAN AŞAĞI ATLADI

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kurbanlığını ahırdan çıkartan Ö.T., büyükbaş hayvanı elinden kaçırdı. Yaşadığı olay karşısında şaşıran Ö.T., yakınlarından yardım istedi. Elinden kaçan büyükbaş hayvan, bu sefer evin çatısına çıktı. Bir süre sahibine direnen hayvan, daha sonra kerpiç evin çatısından aşağı atladı. Yeniden kaçmaya çalışan hayvan güçlükle sakinleştirilerek yakalandı. Kurbanlık hayvanı yakalama çalışmaları ve hayvanın çatıya çıkma anı başka bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, çatıya çıkan hayvanın sahibine bir süre direndikten sonra çatıdan düştüğü, daha sonra tekrar kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandığı görülüyor.

Sahibine direnen büyükbaş hayvanın çatıya çıktığı kareler ise sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER