Konya'da iki kız kardeş peş peşe hayatını kaybetti!

Konya'da iki kız kardeş, birkaç saat arayla hayatlarını kaybetti. Bir kadın apartman bahçesinde ölü bulundu, hayatını kaybeden kadının kardeşinin ise birkaç saat önce intihar ettiği öğrenildi.

Konya'da iki kız kardeş peş peşe hayatını kaybetti!

Konya'da iki kardeşin şüpheli ölümü dikkat çekti. Genç bir kadın, apartman bahçesinde ölü bulundu, kadının kardeşinin ise olaydan 4 saat önce intihar ettiği bilgisine ulaşıldı.

Konya'da bir kadının apartman bahçesinde hareketsiz yatması üzerine yapılan inceleme sonucu kadın ölü olarak bulundu. Kadının kız kardeşinin de olaydan birkaç saat önce intihar ettiği öğrenildi. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Eyüp Sultan Caddesinde bir apartmanın bahçesinde yaşandı.

Konya'da iki kız kardeş peş peşe hayatını kaybetti!

OLAYDAN 4 SAAT ÖNCE KIZ KARDEŞİ İNTİHAR ETTİ

Apartman sakinleri bahçede bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Apartman sakinleri, yerde hareketsiz yatan kadını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerin yaptığı kontrolde 30 yaşındaki Ş.B. isimli kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından 30 yaşındaki kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Öte yandan, hayatını kaybettiği belirlen Ş.B.'nin kız kardeşi G.B.'nin de olaydan yaklaşık 4 saat önce merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesinde bulunan evinde ilaç içerek intihar ettiği öğrenildi.

Konya'da iki kız kardeş peş peşe hayatını kaybetti! - Resim : 2

Ekipler, olay hakkında araştırma çalışmalarına başladı. Mahalleli, iki kız kardeşin şüpheli ölümü hakkında büyük şaşkınlık yaşadı. Kız kardeşlerin neden vefat ettikleri ise merak ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER