Konya'da hastane bahçesindeki bir otomobilde yangın çıktı

Konya Beyşehir'de devlet hastanesinin bahçesinde yangın paniği yaşandı. Bahçede park halindeki otomobilde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Konya'da hastane bahçesindeki bir otomobilde yangın çıktı

Beyşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yangın paniği yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebeple bahçede park halinde bulunan araç yanmaya başladı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Konya Beyşehir'de hastane bahçesinde çıkan araç yangını, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Konya'nın Beyşehir ilçesinde devlet hastanesi bahçesinde park halinde olan bir otomobilden alevler yükseldi. Korkutan yangın büyümeden söndürüldü.

BÜYÜK PANİK VE KORKU YAŞANDI

Yangın, Beyşehir Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan bir otomobilde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, hastanenin bahçesinde park halindeki otomobil, henüz bilinmeyen bir sebepten yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar, otomobilden yangın çıktığını fark edince büyük panik ve korku yaşadı. Vatandaşlar, hızlı bir şekilde olayı yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye, yanan otomobile müdahale ederek söndürdü. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Aracının alevler içinde kaldığını gören araç sahibi ise büyük bir üzüntü yaşadı.

Beyşehir'de hastane bahçesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmasının nedeni ise ekipler tarafından araştırılıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER