Konya'da gölete giren çocuk boğularak hayatını kaybetti

Konya Güneysınır'da gölete giren 15 yaşındaki çocuk boğuldu. Dalgıç ekipleri ise yaptıkları çalışma ile çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Konya'da gölete giren çocuk boğularak hayatını kaybetti

Konya Güneysınır'da serinlemek için gölete giren 15 yaşındaki çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Boğulan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Konya'nın Güneysınır ilçesinde gölete giren 15 yaşındaki çocuk suda kayboldu. Ekipler tarafından yapılan çalışmada genç çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Güneysınır ilçesi Kızılöz mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki H.Y., tarım işçisi olarak ailesiyle birlikte ilçeye geldi. İşçi olarak ailesiyle birlikte ilçeye gelen 15 yaşındaki H.Y., arkadaşı ile beraber gölete girmeye karar verdi. Gölete giren gençler, bir süre sonra gözden kayboldu. H.Y.'yi göremeyen arkadaşı büyük korku ve panik yaşadı. H.Y.'nin arkadaşı, H.Y.'nin gözden kaybolduğunu fark ederek durumu gencin yakınlarına bildirdi.

EKİPLER GENCİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

H.Y.'nin ailesi, çocuklarının gözden kaybolduğunu öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Dalgıç ekipleri, gölet kenarında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler tarafından yapılan çalışma sonrası H.Y.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Ekipler ise olayla ilgili inceleme çalışması başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER