Konya'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek kurtuldu

Konya'da meydana gelen kazada 2 çift hayatını kaybetti. Kazada 2 çiftin 2 bebeği yaralı kurtuldu.

Konya'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek kurtuldu

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek ise yaralı olarak kurtarıldı.

Konya'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Konya'da yaşanan kazada 4 kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren 2 çiftin 2 bebeği yaralı kurtuldu. Yaralı bebekler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2 bebek yaralandı. Karapınar-Konya kara yolunun 3. kilometresinde, Y.T. idaresindeki otomobil ile H.K. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bebeğin ise yaralandığını tespit etti.

2 BEBEK YARALI OLARAK KURTULDU

Kazada H.K.(30) ve eşi Ş.K. (29) ile Y.Y. (30) ve eşi Z.Y. (27) yaşamını yitirdi. Bebek M.M. ile 2 yaşındaki diğer bebek, ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi. Genç çiftlerin ailesi aldıkları haber ile büyük bir acı yaşadı. Cenazeler otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bebeklerin ise hastanedeki tedavileri sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER