Konya'da ev yangını! 2 kişi hayatını kaybetti

Konya Kulu'da bir evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Konya'da ev yangını! 2 kişi hayatını kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Konya'da bir evde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti. 2 kişinin cenazesi morga kaldırıldı. Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Karacadağ Mahallesi'nde 42 yaşındaki E.Y. ve 80 yaşındaki annesi A.Y.'nin yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Konya'da ev yangını! 2 kişi hayatını kaybetti

CANSIZ BEDENLERE ULAŞILDI

Yangın çıktığını gören mahalle sakinleri ise durumu yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, yangın söndürme çalışmalarına başladı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Ekipler tarafından yangının söndürülmesinin ardından evde inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, 42 yaşındaki E.Y. ve 80 yaşındaki annesi A.Y.'nin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Ekiplerin incelemeleri sonrası cenazeler, morga kaldırıldı. Yaşanan olayların ardından mahalledeki vatandaşlar da komşularının yaşadıkları acı olay ile ilgili büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER