Konya'da engelli kişinin telefonunu çalanlar gözaltına alındı

Konya Meram'da yolda yürüyen engelli bir vatandaşın telefonu çalındı. Engelli kişinin cep telefonunu çalan 2 şüpheli yakalandı.

Konya'da engelli kişinin telefonunu çalanlar gözaltına alındı

Konya’nın Meram ilçesinde yolda yürüyen engelli bir vatandaşın yanına yaklaşan iki kişi, adamın telefonunu çaldı. Telefonu çalan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Konya'da yolda yürüyen engelli bir vatandaşın 64 bin liralık cep telefonu iki kişi tarafından çalındı. Yolda yürüyen engelli vatandaş, olay sırasında yere düştü. Çevredeki vatandaşlar ise hırsızlık olduğunu fark edince iki şüphelinin peşinden gitti ancak yakalayamadı. Vatandaşlar, yaşanan olayı ekiplere bildirdi.

Konya'da engelli kişinin telefonunu çalanlar gözaltına alındı

ŞÜPHELİLERİN CEP TELEFONUNU SATTIKLARI TESPİT EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Sahibiata Mahallesi'nde engelli kişinin cep telefonunu çalan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarından şüpheliler tespit edildi. Polisi fark ederek kaçmaya başlayan C.U. (24) ve A.K. (23), kısa süren kovalamacanın ardından polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli C.U. ve A.K.'nin cep telefonunu sattıkları tespit edildi. Cep telefonu, şüphelilerin sattığı kişiden alınıp sahibine teslim edildi. Telefonu çalan 2 şüphelinin kaçmaya çalışması bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Vatandaşlar ise yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı ve engelli adama yapılan hırsızlık için büyük öfke duyduklarını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER