Konya'da dinlenme tesisinde yangın!

Konya Ereğli'de bir dinlenme tesisinde yangın çıktı. Yaşanan olayda yaralanan kimse olmadı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Konya'da dinlenme tesisinde yangın!

Konya Ereğli'de bir dinlenme tesisi alevlere teslim oldu. Dinlenme tesisinde çıkan yangın, büyük hasara neden oldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir dinlenme tesisi, çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangın, saat 07.15 sıralarında Ereğli Konya kara yolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, tesiste henüz bilinmeyen bir sebeple yangın başladı. Dinlenme tesisinden alevler yükseldiğini görenler, yangın çıktığını fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yangında büyük çapta hasar meydana geldi. Dinlenme tesisinde bulunan masa ve sandalyeler yandı. İş yeri çalışanları da yangından zarar görmeyen masa, sandalye ve malzemeleri dışarı çıkarttı.

Konya'da dinlenme tesisinde yangın!

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Her geçen saniye hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekipler tarafından yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme çalışmaları başlatıldı. Dinlenme tesisinin yakınından geçen araçtakiler ise panik ve korku dolu anlar yaşadı. Yaşanan olayda yaralanan kimsenin olmaması sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER