Konya'da çocuk parkının yanında silahla vurulan kişi yaralandı

Konya'da çocuk parkının yanında silahlı saldırı olayı gerçekleşti. Yaşanan olayda motosikletli kişi, oyun parkının orada duran kişiye silahla ateş açtı.

Konya'da çocuk parkının yanında silahla vurulan kişi yaralandı

Konya Beyşehir'de çocuk parkının yanında gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda 1 kişi yaralandı. Saldırı sonucu yaralanan kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde çocuk oyun parkının yanında silahla vurulan kişi, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde bir çocuk oyun parkının yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oyun parkı önünde park halindeki bir otomobilin yanında duran İ.H.’ye iddiaya göre, yanına motosikletle yaklaşan bir kişi ateş açtı. Motosikletle ateş açan kişinin ise hangi sebeple bu olayı gerçekleştirdiği bilinmiyor. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan İ.H. kanlar içerisinde uzaklaşmaya çalışırken yaklaşık 40 metre ileride yere yığıldı.

Konya'da çocuk parkının yanında silahla vurulan kişi yaralandı

OLAY YERİNDE BİR ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Silah sesini duyan vatandaşlar endişe ve korku dolu anlar yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı İ.H., acil serviste yapılan müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledildi. Motosikletli ise silahla yaralama olayı sonrası kaçarak adresten uzaklaştı. Adresten uzaklaşan kişinin C.Y. olduğu yönünde bilgi verilmesi üzerine polis ekipleri firari şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri yaşanan olay sonrası parkın etrafında şerit çekerek önlem aldı. Öte yandan olay sonrası parkın yanında bir adet boş kovan bulundu. Ekiplerin konu ile ilgili araştırma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER