Konya'da bir polis ihbar üzere gittiği evde sırtından bıçaklandı

Türkiye'de sayıları her geçen gün artmaya devam eden saldırı ve cinayet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre Konya Selçuklu'da sağlık çalışanlarının kendilerinden yardım istediği polis ekipleri gittikleri evdeki şahsın saldırısına uğradı.

Konya'da bir polis ihbar üzere gittiği evde sırtından bıçaklandı

Gündemin üst sıralarında yer almaya devam eden toplumsal adli vakalar akıllarda büyük bir soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Genç yaşta kadın ve çocukların feci şekilde can verdiği, sokak canlılarının katledildiği Türkiye'de bir polis saldırısı haberi gündeme bomba gibi düştü.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI POLİSLERDEN YARDIM İSTEDİ

Öğle saatlerinde yaşanan olayda sağlık çalışanları sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir şahsa müdahale etmek için Buhara Mahallesine gitti. Sağlık çalışanları şahsın yaşattığı zorluktan dolayı polislerden yardım istedi.

Olay yerine giden polis ekipleri elinde bıçak olduğu ve ailesine de saldırdığı öğrenilen kişi tarafından saldırıya uğradı. Polislere karşı direnen şahıs ekip içindeki bir polis memurunu sırtından bıçak darbeleri ile yaraladı.

Polis ekipleri şahsı vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı polis memuru da ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Konya'da bir polis ihbar üzere gittiği evde sırtından bıçaklandı

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Yaşanan bu hadise sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya "29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır" dedi.

Yaralı polis memurunun tedavisi kaldırıldığı hastanede devam ediyor. Olay ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER