Konya Selçuklu'da kereste atölyesinde yangın!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde kereste atölyesinde yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Konya Selçuklu'da kereste atölyesinde yangın!

Konya Selçuklu'da bir kereste atölyesinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çalışanların ve itfaiye ekiplerinin çabası ile yangın söndürüldü daha sonra da soğutma çalışması yapıldı.

Konya'da kereste atölyesinde yangın çıktı. Yangın, saat 12.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Gümüşlü Sokak üzerinde bulunan bir kereste atölyesinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, kereste atölyesinin yan tarafında bulunan odun ve keresteler, henüz bilinmeyen bir sebeple yanmaya başladı.

Konya Selçuklu'da kereste atölyesinde yangın!

SAĞLAM MALZEMELER BAŞKA BİR YERE TAŞINDI

Gökyüzünü dumanların kapladığını fark eden fabrikada çalışan işçiler ise yaşananları yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, çalışanların da yardımı ile yangını kontrol altına alarak söndürdü. İşçiler, alevlerin yanında bulunan sağlam malzemeleri de yangında etkilenmeden iş makineleri ile başka bir yere taşıdı.

İtfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı. Yangında yaralanan kimsenin olmaması ise sevindirdi. Ekipler, yangının çıkış sebebi için araştırma çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER