Konya Selçuklu'da kaza! 1 ölü 1 yaralı

Konya Selçuklu'da bir otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu araç alev aldı. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Konya Selçuklu'da kaza! 1 ölü 1 yaralı

Konya'da bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Yaşanan kazada sürücü yaşamını yitirdi, yanındaki yolcu da yaralandı.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, havaalanından merkez istikametine seyir halinde olan H.H.T. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Otomobilin direğe çarpması sonucu yaşanan kazada otomobil alev aldı. Kaza olduğunu gören vatandaşlar ise olay yerine geldi. Kazada yaralıları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Konya Selçuklu'da kaza! 1 ölü 1 yaralı

ARAÇTA YOLCU OLARAK BULUNAN KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kazada ağır yaralanan sürücü H.H.T. ve yolcu olarak bulunan M.E.K., yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan sürücü H.H.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yolcu olarak bulunan M.E.K.'nin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Ekipler, Konya Selçuklu'da meydana gelen kaza hakkında soruşturma çalışmaları yapıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER