Konya Kulu'da otomobil devrildi! 4 kişi yaralandı

Konya Kulu'da otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konya Kulu'da otomobil devrildi! 4 kişi yaralandı

Konya'da meydana gelen kazada devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı. Yaralanan kişilerin aynı aileden olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan aile, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Kulu'da otomobilin devrilmesi sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı. 34 yaşındaki E.D. idaresindeki otomobil, Kulu Kavşağı yakınlarında refüje çarpıp karşı şeride geçti. Bu sırada karşı şeritten gelen A.O.D. (34) yönetimindeki otomobil, araca çarpmamak için manevra yapınca şarampole devrildi.

İTFAİYE EKİPLERİ AİLEYİ SIKIŞTIKLARI ARAÇTAN KURTARDI

Otomobilin şarampole devrildiğini gören vatandaşlar koşarak olay yerine gitti. Yaralılar olduğunu gören vatandaşlar, yetkilileri arayarak durumu bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışanlar olduğunu tespit edince çalışmalara başladı. İtfaiye ekipleri, devrilen otomobilde sıkışan sürücü ile eşi S.D. (32) ve iki çocuğunu araçtan çıkardı.

Devrilen otomobilden yaralı halde çıkarılan aile, büyük korku ve endişe yaşadı. Yaralı aile, hızlı bir şekilde ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER