Konya 8 bin 955 personeliyle Kurban Bayramı mesaisine hazır

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Kurban Bayramı boyunca toplam 8 bin 855 personeliyle Kurban Bayramı mesaisine hazır olduklarını belirtti.

Konya 8 bin 955 personeliyle Kurban Bayramı mesaisine hazır

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Türkiye’nin birçok ilinde hazırlıklar ve güvenlik önlemleri konusundaki çalışmalarda da son aşamaya gelindi. Konya Valisi Vahdettin Özkan Kurban Bayramı'nda kent genelinde 2 bin 286'sı trafik, 6 bin 569'u asayiş olmak üzere toplam 8 bin 855 personelin görev yapacağını söyledi.

Konya İl Jandarma Alay Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ile valilik binasında basın toplantısı düzenleyen Konya Valisi Vahdettin Özkan, Kurban Bayramı öncesi ve süresince, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için alınan tedbirleri anlattı.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Kurban Bayramı tatili boyunca asayiş ve trafik tedbirlerinin yoğunlaşacağına vurgu yapan Özkan, "Trafik tedbirleri için 2 bin 286, asayiş tedbirleri için ise 6 bin 569 personel görevlendirildi. Emniyet ve asayiş tedbirleri kapsamında toplam 8 bin 855 personelimiz görev yapacak. Temennimiz ve amacımız manevi değerlerimizin bereketli mevsimi Kurban Bayramı'nı tek bir vatandaşımızın bile burnu kanamadan sevdikleriyle birlikte huzurla geçirmelerini sağlamak. Bu anlamda tüm tedbirler alındı. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı bayramlar dilerken, trafik kurallarına uymaları, aşırı hız yapmamaları, emniyet kemeri takmayı ihmal etmemeleri, araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları ve uykusuz yola çıkmamaları konusunda ricada bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER