KOMEK kursları başlıyor! Kayıt tarihi ne zaman, kayıt nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları başlıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamadan sonra vatandaşlar "KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor ve kayıt nasıl yapılır?" sorusunun cevabını aramaya başladılar.

KOMEK kursları başlıyor! Kayıt tarihi ne zaman, kayıt nasıl yapılır?

KOMEK başvuru ekranı erişime açıldı. Komek.org.tr adresinden kayıt yaptıran vatandaşlar çeşitli branşlarda eğitim alacaklar. Güz döneminde yüz yüze eğitimle hizmet verecek KOMEK, başvurularını online sistem üzerinden alacak.

karatay-komek.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

KOMEK ile Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerinde yeni dönem kayıtları bugün başladı. 9 Ekime kadar sürecek kayıtlar http://konya.bel.tr ve "http://komek.org.tr" adresinden yapılacak

ertugrul-gazi2.jpg

366 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Bugün itibari ile KOMEK kayıtları başladı. Yeni dönemde, Elde Maraş İşi, Rusça, Seramik, Çini İşlemeciliği, Minyatür Sanatı, Bisiklet Kullanma Eğitimi, Ses Eğitimi, Ahşap Tasarım ve Modelleme, Vantrolog, Türk Halk Oyunları, Kangoo Jumps, Alçı Rölyef (Sculpture Painting) Eğitimi, Görme Engellilere Yönelik Braille Satranç gibi 366 alanda ücretsiz eğitim verilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER