KOMEK ASEM kayıt 2024! Yüz yüze meslek dersi, UZEM spor yüzme reformer plates kayıt ekranı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KOMEK kursları için 2024 - 2025 başvuru dönemi başladı. KOMEK UZEM ve ASEM kayıtları ile spor, yüzme, reformer plates kayıtları için beklenen açıklama geldi.

KOMEK ASEM kayıt 2024! Yüz yüze meslek dersi, UZEM spor yüzme reformer plates kayıt ekranı

Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği ve her sene başvuru rekoru kıran KOMEK kayıtları için beklenen duyuru yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile 2024 - 2025 dönemi kursları için kayıtlar başladı. Yüz yüze meslek dersi ve Uzaktan Online Eğitim kayıtları başladı. Yüz yüze spor, yüzme eğitim kaydı ve reformer plates kayıtları da bugün gün içerisinde aktif oldu.

KOMEK KURS KAYITLARI 2024 - 2025 BAŞLADI!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK’in kurulduğu günden bu yana 763 farklı branşta 2 milyondan fazla kursiyere eğitim verdiğini hatırlatarak, kendisini yetiştirmek ve kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyen herkes için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

KOMEK’in Konya genelindeki kurslara yeni dönem kayıtlarının başladığını belirten Başkan Altay, “Hem yüz yüze hem de dijital eğitim imkânlarıyla 83 merkezde; 26 yüzme havuzu, 35 spor ve oyun salonuyla donatılmış modern mekânlarda, kursiyerlerimizin ihtiyaçlarına uygun eğitimler sunmaya devam edeceğiz. Yeni bir meslek edinmek, işinde profesyonelleşmek ve yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz. KOMEK’e katılmak isteyen hemşehrilerimiz, www komek org tr adresi üzerinden hızlı ve kolayca kayıtlarını yaptırabilir” dedi.

KOMEK ASEM kayıt 2024! Yüz yüze meslek dersi, UZEM spor yüzme reformer plates kayıt ekranıKOMEK kursları için kayıtlar devam ederken kontenjanlar ile sınırlı olacağı için başvuru yapmak isteyenlerin hızlı olmaları istendi. Konya'da başvuru rekoru kıran spor kursları ilk kontenjanı dolan bölümler arasında yer alırken başvuru yapmak isteyen kişiler için internetten form doldurma kolaylığı da sağlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER