Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak?

Kamil Çetin’in yönetmenliğini ve Şafak Sezer’in başrol ve senaristliğini üstlendiği fenomen seri Kolpaçino’nun 4. filminin hangi dijital platforma geleceği duyuruldu.

Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak?

Sevilen film serisi Kolpaçino’nun 4. filmi Kolpaçino 4 4’lük vizyondaki 18’inci haftasında da sinema salonlarındaki vizyon gösterimlerine devam ediyor. Film şu ana kadar 2 milyon 115 bin 695 seyirci tarafından izlenirken, sinemaseverler Kolpaçino 4 4’lük filminin nereden izleneceği ve hangi dijital platformda yayınlanacağına yönelik aramalar yapıyor.

Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak? Şafak Sezer’in başrolde olduğu filmde önceki filmlerde de oynamış Aydemir Akbaş, Serkan Şengül, Ömer Kurt ve Ali Çatalbaş’ın yanı sıra Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Selim Erdoğan, Aşkım Kapışmak ve Saba Tümer gibi sürpriz isimler de rol alıyor.

Kolpaçino 4 4’lük nereden izlenir? Hangi dijital platformda yayınlanacak?

BOLCA KONUK İSİM

Kolpaçino 4 4’lük filmi 28 Haziran’da Amazon Prime Video üzerinde platformda yerini alacak. Şu sıralar vizyona girmediği için yine Şafak Sezer’in başrolde olduğu Kasada Parti adlı yerli komedi filmi de Prime Video üzerinden izlenilebiliyor.

Kolpaçino 4 4’lük filminde, yediği bir kazık sonrası Özgür’ün eski arkadaşlarından intikam almaya karar vermesi sonrası başlarına gelen komik olaylar anlatılıyor. Film, özellikle İbrahim Tatlıses ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimlerin konuk olmasıyla da çok konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER