Kızılırmak'tan at ile karşıya geçerken nehre düşen adam kurtarıldı

Sivas'ta Kızılırmak'tan at ile karşıya geçmeye çalışan Suriye uyruklu bir adam, suya düşerek mahsur kaldı. Ekiplerin müdahalesiyle nehirde mahsur kalan adam kurtarıldı.

Kızılırmak'tan at ile karşıya geçerken nehre düşen adam kurtarıldı

Sivas'ta Kızılırmak'ta at ile mahsur kalan Suriye uyruklu kişi, ekipler tarafından nehirde bayılmak üzereyken kurtarıldı.

Sivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ eteklerinden doğan ve Samsun'un Bafra ilçesinde Karadeniz'e dökülen Kızılırmak'ta ilginç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Suriye uyruklu bir adam, Kızılırmak'tan at ile karşıya geçmeye çalıştı. At ile karşıya geçmeye çalışan A.C. isimli adam, nehirde düştü. Nehre düşerek mahsur kalan ve olduğu yerden çıkamayan Suriye uyruklu adam ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Kızılırmak'tan at ile karşıya geçerken nehre düşen adam kurtarıldı

NEHİRDE BAYILMAK ÜZEREYKEN KURTARILDI

25 yaşındaki Suriye uyruklu A.C., Kayseri Caddesi Kızılırmak Köprüsü yakınlarında atla nehirden geçmeye çalıştığı sırada suya düşerek mahsur kaldı. A.C., yaklaşık 1,5 saat suda kurtarılmayı bekledi. Çevredeki vatandaşlar, suda birini görünce durumu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Suriye uyruklu A.C.'yi mahsur kaldığı yerde bayılmak üzereyken kurtardı. Ekiplerin yardımıyla sudan çıkarılan genç adam, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kızılırmak'tan at ile karşıya geçerken nehre düşen adam kurtarıldı - Resim : 2

Sivas'ta Kızılırmak'ta at ile mahsur kalan 25 yaşındaki Suriye uyruklu A.C.'nin sağlık durumuyla ilgili ise henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER