Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 5 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için son tarihin 13 Eylül 2024 olduğu ifade edildi.

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden personel alımına çıktı. Lisans mezuniyeti derecesinde yapılacak personel alımında farklı meslekler için alım yapılacağı ifade edildi. Adaylarda KPSS puan şartı bazı bölümler için aranmayacak. Peki, başvuru şartları neler?

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete’de yayımlanan personel alımına ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Açıklama 1- 16.07.2024 tarihli ve 32603 sayılı Resmî Gazete’de ilan edilen 5 kişilik İkinci Mühendis alımımız ile ilgili işlemler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği yerine getirilmiş ve 2 aday işe girmeye hak kazanmıştır. Söz konusu ilanımıza Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında yeterli sayıda başvuru yapılmadığından, yukarıda belirtilen Yönetmelik’in Taleplerin Kurum tarafından karşılanma esasları başlıklı 10 uncu maddesinin 7’nci fıkrası kapsamında, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın ilan yayımlanmıştır”

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımında farklı meslekler için ilanların yayımlandığı görüldü. Mühendis ve İkinci Mühendis kadroları için yapılacak alımlarda adayların belirtilen bölümlerden mezun olması gerekiyor. Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak olan alımlarda başvuru şartları alımların yapılacağı mesleklere göre farklılık gösteriyor.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı ifade edildi. Başvurular 13 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER