Kırşehir’deki şiddetli rüzgar ortalığı ayağa kaldırdı! Vatandaşlar tehlikeyle burun buruna geldi

Kırşehir’de öğle vakitlerinde meydana gelen şiddetli rüzgar bir pazarın tentesini devirdi. Şiddetli rüzgarın yol açtığı kaza civardaki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Bunaltıcı sıcakların yanı sıra şiddetli yağışlar ve rüzgar da yurdu etkisi altına almaya başladı. Kırşehir'de, şiddetli rüzgar sebebiyle belediyeye ait kadın emek pazarındaki tentenin üzerine devrildiği bir kişi yaralandı.

TENTE KADININ ÜSTÜNE DÜŞTÜ!

Kırşehir’de öğleden sonra etkili olan rüzgar kadınların el emeğiyle evlerinde yaptıkları ürünleri sattıkları alanda korkunç kazaya büyük ölçüde yol açtı. Kırşehir’de şiddetli rüzgarın meydana geldiği pazarda arkadaşlarıyla oturan R.A. adlı kadının üzerine tente düştü. Yaralanan talihsiz kadına ilk müdahaleyi çevrede bulunan esnaflar yaptı. Tentenin düşmesi sonrasında çevrede bulunan esnaflar tentenin kaldırma çalışmasında bulundu. Yaşadığı korku dolu anı anlatan Altıntaş, arkadaşlarıyla oturduğu esnada tentenin aniden üzerine yıkıldığını fakat kaçamadığını söyledi.

Kırşehir’de meydana gelen olaydan hemen sonra iş yerinden yaralanan kadına yardıma koşan Sadi Tekin adlı esnaf ise, "İş yerimdeydim, kadınların bağırtılarını duydum. R.A. hanımın ayağına değmiş. Felaket şekilde rüzgar oluşmuştu" dedi.

R.A, tedbir amaçlı Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Esnaflar ise tentelerin uçmaması için taşla önlem aldı.

Kaynak: İHA