Kırşehir’de cezaevinden firar eden 2 kişi yakalandı!

Kırşehir’de daha önce cezaevinden firar eden iki kişinin polisler tarafından yakalanarak adalete teslim edildiği açıklandı.

Kırşehir’de cezaevinden firar eden 2 kişi yakalandı!

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor. Bu çerçevede çok yönlü operasyonların altına imza atılırken firari durumda olan şahıslar iyice köşeye sıkıştırılıyorlar. Çalışmalar istihbarat bilgileri ile desteklendiğinde ise firarilerin kaçacak yerleri kalmıyor. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri son olarak başarılı bir operasyonun daha altına imza attılar.

Daha önce cezaevlerinden firar ettikleri ve Kırşehir’de saklandıkları bilgisine ulaşan emniyet ekipleri bu yönde çalışmaları yoğunlaştırdılar. Bu çerçevede de elde edilen bilgiler değerlendirilerek operasyon için düğmeye basıldı.

FİRARİLER YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmada, cezaevinden firar ettiği bilgisine ulaştığı 2 hükümlüyü yakalamak çalışma başlattı. 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.A. ile 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A.B.'nin adresini tespit eden ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yakalanan şüpheliler emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Burada cezaevinden kaçtıkları için yeni bir suçları daha olan şahıslar hakkında tutuklama kararı verildi. Tutujlanan şahıslar polisler tarafından cezaevine götürülerek teslim edildiler. Şahısların firarlarından dolayı ayrıca yargılanacakları bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER