Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı

Ülkemizde asayiş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanlığı imzası ile birbirinden farklı ve başarılı operasyonlara imza atılırken Kafes-19 operasyonu kapsamında da kırmızı bültenle araması bulunan yasaklı madde finansörünün yakalandığı bildirildi.

Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı

Ülkemizde güvenlik ve huzuru sağlamak, kaçakçılık ve yasaklı madde ile mücadele etmek üzere çeşitli operasyonlar düzenleniyor. Bu çerçevede devam eden operasyonlara ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan uyuşturucu finansörü ve organize suç örgütü üyesi M. A.'ın İstanbul'da yapılan "Kafes-19" operasyonuyla yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucu tacirleri, terör örgütleri, göçmen kaçakçıları ve organize suç örgütleriyle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN UYUŞTURUCU FİNANSÖRÜ İSTANBUL'DA KAFES-19 OPERASYONUYLA YAKALANDI

Yapılan operasyon kapsamında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube müdürlüklerince müşterek çalışmalar yapıldığını belirten Bakan Yerlikaya, "Hakkında İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan yabancı uyruklu M. A.'ın İstanbul Esenler'de kaldığı ev tespit edildi. Düzenlenen Kafes-19 operasyonuyla yakalandı." bilgisini verdi.

Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı

Operasyonu düzenleyen polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız." ifadesini kullandı.

Kırmızı bültenle aranan yasaklı madde finansörü Kafes-19 operasyonuyla yakalandı - Resim : 2

Türkiye'nin huzuru için çalışmaların devam edeceğinin de altı çizilirken farklı operasyonlar da sürüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER