Kırıkkaleliler 19 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplandı

Türkiye'nin dört bir yanında 19 Mayıs kutlamaları düzenlendi. Kırıkkale halkı da kendileri için hazırlanan etkinliklerde yer alarak bayram coşkusuna ortak oldu.

Kırıkkaleliler 19 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplandı

Kırıkkale'de şehrin en ünlü noktası Cumhuriyet Meydanı bir bayrama daha ev sahipliği yaptı. Bayrama özel olarak hazırlanan konserde binlerce Kırıkkaleli hep bir ağızdan 19 Mayısı kutladı.

KIRIKKALE 19 MAYISI KUTLADI

Kırıkkale Belediyesi'nin şehirde 19 Mayıs'a bir iz bırakmak için hazırladığı programa şehir halkının ilgisi yüksek oldu. Kırıkkaleli türkücü Mert Kaya sahnenin yer aldığı konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Şehir yönetiminden bir çok isminde katıldığı konserde bağımsızlığın sembollerinden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının vatandaşlardaki yerine vurgular yapıldı.

Kırıkkaleliler 19 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet Meydanında toplandı

“CUMHURİYET ŞEHRİ KIRIKKALE ATA'SINI UNUTMAMIŞ”

Konserde söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla andı. Kırıkkale halkının hazırladıkları programa gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğine işaret eden Başkan Önal “Görüyorum ki Cumhuriyet şehri Kırıkkale, Ata'sını unutmamış ve 'emanetin bekçileriyiz' diyor” şeklinde konuştu.

Şehirde bir sonraki bayramlarda da belediye tarafından benzer organizasyonların yapılacağı ifade edildi. Kırıkkale halkı da birlik ve beraberliğini kendileri için hazırlanan programlarda gösteriyor.

SONRAKİ HABER