Kırıkkale'de yolcu otobüsü ile çarpışan otomobil devrildi

Trafik kazası haberleri basına konu olmaya devam ederken Kırıkkale'de yolcu otobüsü ile çarpışan otomobilin su kanalına devrildiği öğrenildi. Kazada 1 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kırıkkale'de yolcu otobüsü ile çarpışan otomobil devrildi

Trafik kurallarına uyulması her sürücü için zorunlu bir kural olarak karşımıza çıkarken bu kurallara uyulmaması durumunda da trafik kazaları meydana geliyor. Yaşanan trafik kazaları basına yansımaya devam ederken son olarak Kırıkkale'den bir kaza haberi geldi.

Kırıkkale'de yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpıştığı öğrenilirken otobüsle çarpışan otomobilin su kanalına devrildiği açıklandı. Ayrıca kazada bir kişinin de yaralandığı öğrenildi.

OTOBÜS İLE ÇARPIŞAN OTOMOBİL SU KANALINA DEVRİLDİ: 1 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Kırıkkale - Ankara kara yolu üzerinde Yüksek İhtisas Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K. Ö. yönetimindeki otobüs ile A. P. idaresindeki otomobil çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi.

Kırıkkale'de yolcu otobüsü ile çarpışan otomobil devrildi

Kazada otomobil sürücüsünün yaralandığı tespit edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayda otomobilin kullanılamaz hale geldiği ifade edildi. Kullanılamaz hale gelen otomobil de çekiciyle otoparka götürülürken kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi. Yaralının sağlık durumuna ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER