Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptı

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan trafik kazalarında can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Kaza haberleri basına konu olmaya devam ederken Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptığı öğrenildi.

Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne araç çarptı

KIRIKKALE (İHA) - Trafik kazası haberleri gündemde büyük bir yet tutuyor. Trafik kazaları basına yansımaya devam ederken bu kazalarda can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Yaralanma ve maddi hasarlı kazalarda günlük hayatta sıklıkla basına yansırken son olarak Kırıkkale'de yemek molası veren tır şoförüne otomobil çarptığı öğrenildi.

Kaza, Kırıkkale - Ankara D-200 karayolu üzerindeki Yahşihan ilçe kavşağında meydana geldi. Tır şoförü yemek yediği restoran çıkışında yaya olarak karşı yola geçtiği sırada hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEN TIR ŞOFÖRÜNE OTOMOBİL ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, yemek molasından sonra aracına gitmek için yaya olarak yola çıkan tır şoförü Ş. M.'ye (39), Ö. F. S. idaresindeki ticari araç çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan tır şoförü Ş. M., ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan tır şoförünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hafif ticari araç sürücüsü, polis ekiplerince ifadesinin alınması üzere emniyete götürüldü. Kazada maddi hasar alan araç ise otoparka kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken tır şoförü Ş. M.'nin de hayati tehlikesi devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER