Kırıkkale'de yapılan kaçakçılık operasyonunda 1 milyon 827 bin makaron ele geçirildi

Kırıkkale'de emniyet ekipleri şehrin asayişini sağlamak için operasyonlarına devam ediyor. Son olarak dün gece yapılan operasyonlarda 1 milyon 827 bin 736 adet makaron ele geçirildi

Kırıkkale'de yapılan kaçakçılık operasyonunda 1 milyon 827 bin makaron ele geçirildi

Kırıkkale'de emniyet ekipleri şehirde güvenliği ve huzuru sağlamak için operasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Her geçen gün operasyonlarına bir yenisini ekleyen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi şehirde güvenliği ve huzuru en üst düzeyde tutmaya devam ediyor. Son olarak dün gece Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

1 MİLYON 827 BİN 736 ADET MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan operasyonda 1 milyon 827 bin 736 adet makaron ele geçirildi, 5 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

mersin-operasyon-aa-2112325-001.jpg

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmalar sürüyor. Polis ekiplerince yapılan operasyonda, 1 milyon 827 bin 736 adet makaron, 1 kilogram kaçak tütün ve 2 adet tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

SONRAKİ HABER