Kırıkkale'de trafik kazasında 2 araç pert oldu!

Kırıkkale’de Millet Bulvarı’ndaki kavşakta çarpışan iki otomobil kullanılamaz hale gelirken sürücülerden birisi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale'de trafik kazasında 2 araç pert oldu!

Kırıkkale’de Millet Bulvarı’nda bulunan kavşakta bir trafik kazası meydana geldi. İki otomobil kavşakta çarpıştılar. Bu çarpışmanın etkisi ile araçlardan birisi refüje savruldu. Kazanın olduğunu görev çevredeki sakinler hemen yardıma koştular.

Kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilince bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçların kullanılamaz hal geldiği kazada otomobillerden birisinin sürücüsü yaralandı. Bu yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye sevki gerçekleştirildi.

Kırıkkale'de trafik kazasında 2 araç pert oldu!

SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgiye göre, K.D. (28) idaresindeki otomobil ile A.A.G. (21) yönetimindeki otomobil, Millet Bulvarı'ndaki kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle refüje savrulan otomobildeki sürücü K.D. yaralandı. Diğer sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kırıkkale'de trafik kazasında 2 araç pert oldu! - Resim : 2

Polis ekiplerince kaza alanında yapılan incelemenin ardından araçlar çekiciyle otoparka götürüldü.

Meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Kazaya dair kaza raporu için trafik ekipleri çalışma yapıyorlar. Sürücülerin ifadelerinin alınması ile beraber soruşturma dosyası ilgili savcılığa gönderilecek. Adli işlemlere dair karar ise burada verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER