Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı!

Kırıkkale halk otobüsü ile motosikletin çarpıştığı trafik kazasında 14 yaşındaki genç hayatını kaybederken 14 yaşındaki bir diğer arkadaşı da ağır yaralandı.

Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı!

Kırıkkale’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasının faturası ağır oldu. Bir halk otobüsü ile bir motosiklet çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisi ile motosiklette bulunan 14 yaşındaki iki genç için oldukça zorlu dakikalar başladı.

Kazanın ihbar edilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Bu ekip ağır yaralanan B.A.’ya müdahale edip hastaneye kaldırdı. Ancak talihsiz B.A. hastanede hayatını kaybetti. B.A.’nın arkadaşı T.U.V. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı!

14 YAŞINDAKİ GENCİN SONU OLDU

Kaza, akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi Kafkas Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.S. yönetimindeki halk otobüsü ile sürücüsü henüz belirlenemeyen motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda, motosiklette bulunan B.A. (14) ve T.U.V. (14) ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 14 yaşındaki B.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. T.U.V.'nin tedavisi ise sürüyor.

Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı! - Resim : 2

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Maddi hasar gören motosiklet ve otobüs yoldan ise kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında trafik ekipleri kaza raporunu hazırlıyorlar. Kazanın neden olduğu ve kusurun kimde olduğu konusunda çalışma yapılacak. Bu çalışma yapılırken çevredeki iş yeri ve mobese kameralarından da yararlanılacağı bildirildi. Halk otobüsünün sürücüsü hakkında karar bu soruşturma neticesinde verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER