Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı!

Kırıkkale’de PKK/KCK silahlı terör örgütü adına suç işleyen bir kişi yapılan operasyon ile yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kırıkkale'de terör örgütü adına suç işleyen şahıs yakalandı!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attılar. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gerçekleştirilen operasyonda PKK/KCK silahlı terör örgütü adına suç işlediği belirlenen bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

SAKLANDIĞI ADRES TESPİT EDİLDİ

Örgüt adına suç işlediği belirlenen ve bunun için de aranan şahsın yapılan çalışmalarda saklandığı adres tespit edildi. Bunun üzerine Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçerek operasyon gerçekleştirdiler. Aranan şahıs saklandığı adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANDI!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, örgüt adına suçtan aranan bir şahıs, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi il genelinde terör örgütleri ile bağlantısı olan kişilere göz açtırmıyor. Yapılan operasyonlarla yakalanan kişiler adalete teslim ediliyor. Gerçekleştirilen bu başarılı operasyonlar ile terör örgütü üyeleri Kırıkkale’yi saklanabilecekleri bir yer olarak görmüyorlar. İlerleyen günlerde benzer operasyonların yapılabileceği belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER