Kırıkkale'de tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

Kırıkkale’de bir tekstil fabrikasında gece saatlerinde çıkan yangın nedeniyle fabrikana büyük maddi hasar meydana geldi.

Kırıkkale'de tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

Kırıkkale’de Mermerciler Sitesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Fabrika içerisinde yanmaya elverişli ürünler alev alırken yangın kısa bir süre içerisinde büyüdü. Alevleri gören vatandaşlar ise gerekli ihbarı yaparak itfaiyenin gelmesini sağladılar.

Yangına itfaiye tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangın söndürüldükten sonra ise soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının çıktığı saatlerde fabrikada kimsenin olmaması olası bir can kaybının önüne geçti. Yangına dair tek teselli kaynağı da bu oldu.

Kırıkkale'de tekstil fabrikası alevlere teslim oldu

FABRİKA ALEV ALIP YANDI

Yangın, Yeni Mahalle'deki Mermerciler Sitesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alevleri fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak alevlerin çevredeki diğer iş yerlerine sıçraması önlendi. Yangın sonucunda ciddi maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Kırıkkale'de tekstil fabrikası alevlere teslim oldu - Resim : 2

Çıkan yangın ile alakalı olarak geniş çaplı incelemeler yapılıyor. İtfaiye yangının neden çıktığına dair teknik inceleme yapıyor. Olası bir sabotaj durumunda ise soruşturma başlatılması bekleniyor. Yangının neden çıktığının belirlenmesinin ardından adli süreç başlatılabilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER