Kırıkkale'de sınava girecek öğrenciler için konferans verildi

Kırıkkale'de YKS sınavına girecek öğrencilere Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon adlı konferans verildi.

Kırıkkale'de sınava girecek öğrenciler için konferans verildi

8 ve 9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS sınavına saatler kaldı. Öğrencilerin sınav heyecanı ise gittikçe artıyor. Kırıkkale'de YKS'ye girecek öğrencilere motivasyon dolu bir konferans verildi.

Kırıkkale Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere, "Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon" adlı konferans verildi. Program, İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Önal, hedefe ulaşmanın yolunun iyi bir eğitim almaktan geçtiğini ve bunun için de sınavın çok önemli ifade etti.

Kırıkkale'de sınava girecek öğrenciler için konferans verildi

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU KONFERANS VERDİ

Belediye Başkanı Ahmet Önal, öğrencileri yalnız bırakmak istemediğini belirterek, "Sizlerin verdiği mücadeleyi çok iyi anlıyorum. Kırıkkale Belediyesi olarak sizlerin sonuna kadar yanındayız. Üzerimize düşen ne varsa Ahmet abiniz burada, her konuda yardımcı olmaya hazır. Hepinize sınavda başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Her şey gönlünüzce olsun, en güzel günler sizlerle olsun" diye konuştu. Konuşmanın ardından eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu, "Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon" konulu konferans verdi.

"Sınav Başarısı İçin Beyin Temelli Motivasyon" konulu konferansın verilmesi ile öğrencileri bilgilendirmek, motivasyon sağlamak, sınav heyecanı ve kaygıyı azaltmak amaçlandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER