Kırıkkale'de sağanak! Bazı yollarda hasar oluştu

Ülkede birçok şehirde sağanak yağış etkili oldu. Kırıkkale'de de etkili olan sağanak yağış, hasara neden oldu.

Kırıkkale'de sağanak! Bazı yollarda hasar oluştu

Türkiye'de bugün birçok şehirde sağanak yağış etkisini gösterdi. Kırıkkale'de de sağanak yağış etkili oldu. Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde sağanak nedeniyle sel oldu, yollar trafiğe kapatıldı.

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde etkili olan sağanakta bazı yollarda hasar meydana geldi. Balışeyh'de öğleden sonra başlayan sağanak yağış nedeniyle oluşan sel, bazı yollarda çökmeye neden oldu. Balışeyh Belediyesi ekipleri, selin getirdiği çamur nedeniyle kapanan yollarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kırıkkale'de sağanak! Bazı yollarda hasar oluştu

"CAN KAYBIMIZ OLMADI BUNA ŞÜKREDİYORUZ"

Vatandaşlardan Mehmet Temizyürek, 6 ay içinde ikinci kez sel meydana geldiğini, bunu önleyecek altyapının oluşturulması gerektiğini ifade etti. Temizyürek, önceki selde komşusunun evini su bastığını ve şu anda evde oturamadığını belirterek, "Ben de zarar gördüm, arabam vardı arabalarımın ikisi de burada su altında kaldı. Maddi zararımız oldu. Can kaybımız olmadı buna şükrediyoruz" dedi.

Balışeyh ve Delice ilçesine bağlı bazı köylerde de sel etkili oldu. Sel nedeniyle yollar trafiğe kapandı, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sel nedeniyle trafiğe kapanan yolları açmak için ekipler çalışma gerçekleşti.

Kırıkkale'de yaşanan olumsuz durumların giderilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER