Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu!

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada gümrük kaçağı sigara ile etil alkol ele geçirildi.

Kırıkkale'de polis kaçakçılara darbe vurdu!

Kaçakçılık ile ilgili olarak emniyet birimlerinin operasyonları Türkiye’nin tüm illerinde aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede son operasyon haberi Kırıkkale’den geldi. Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda gümrük kaçağı sigara ile etil alkol yakalandı.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI!

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında belirlenen adreste 925 paket gümrük kaçağı sigara ve 20 litre etil alkol ele geçirdi.

ASLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Ekipler tarafından gözaltına alınan 2 zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyette sorgulamaları süren şahıslar bu işlemin sona ermesi ile beraber adliyeye sevk edilecekler. Burada mahkemeye çıkarılacak olan zanlılar hakkında ilgili suçlar çerçevesinde karar verilecek. Zanlıların tutuklanması bekleniyor.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda yakalanan gümrük kaçağı sigaralar ile devletin ciddi bir vergi kaybı yaşadığı biliniyor. Ayrıca ele geçirilen etil alkol de sahte içki üretiminde kullanılarak hem vergi kaybına neden oluyor hem de insanların sağlığını tehdit ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER